Όλες οι μονάδες του Κέντρου καλύπτονται από τηλεφωνική γραμμή ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ 24ωρης λειτουργίας
(22990 40640)

Πληροφορίες Μονάδας Αθήνας

Παλμός - Μονάδα Αθηνών
Λουίζης Ριανκούρ 64
Πύργος Απόλλων
8ος όροφος - Πτέρυγα Α΄
11523 Αθήνα
Τηλ.: 210 6929421-2
Βρείτε μας στο χάρτη.

Η Μονάδα Αθηνών βρίσκεται σε μία από τις κεντρικές πλατείες των Αθηνών (πλατεία Κανελλοπούλου Αθανασίου), ακριβώς στην έξοδο του Μετρό (μπλε γραμμή - στάση Πανόρμου). Περιλαμβάνει άνετους χώρους έκτασης 90τ.μ. και πλήρως κλιματιζόμενες αίθουσες.

Η Μονάδα Αθηνών υποστηρίζεται από δίκτυο ηλεκτρονικών υπολογιστών με online σύνδεση στο διαδίκτυο. Μέσω του προτύπου Dicom, με το οποίο είναι συμβατά όλα τα μηχανήματα των μονάδων, υπάρχει δυνατότητα αποστολής και λήψης εξετάσεων και επικοινωνίας με διαγνωστικά κέντρα του εσωτερικού και του εξωτερικού.Ώρες Λειτουργίας

Οι επισκέψεις στη Μονάδα Αθηνών ορίζονται μόνο με ραντεβού.


Καθορισμός Επίσκεψης: Για να κανονίσετε επίσκεψη στη μονάδα μας, μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο: 22990-40640.

Ακύρωση Επίσκεψης: Για να ακυρώσετε μια κανονισμένη επίσκεψη, παρακα- λείστε να ενημερώνετε τη γραμματεία της μονάδας όσο το δυνατόν πιο έγκαιρα.

ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Η Μονάδα Αθηνών διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο καρδιολογικό τμήμα με ηλεκτροκαρδιογράφους, έγχρωμους υπερηχοκαρδιογράφους, δοκιμασίες κοπώσεως, Holter ρυθμού, Holter πιέσεως, απινιδωτές κτλ.

Επίσης διαθέτει την απαραίτητη υλικοτεχνική και φαρμακευτική υποδομή και την εμπειρία για την αντιμετώπιση επειγόντων καρδιολογικών περιστατικών (π.χ. διασωλήνωση, φαρμακευτική και ηλεκτρική ανάταξη αρρυθμιών, προσωρινή εξωτερική βηματοδότηση κτλ.).

 

 
Δικαιώματα © 2008 - Ο ΠΑΛΜΟΣ ΕΠΕ - Σχεδιασμός Ιστοσελίδας C.D.